Termékek Menü

ÉRTÉKELÉSI-MODERÁLÁSI SZABÁLYZAT

ÉRTÉKELÉSI-MODERÁLÁSI SZABÁLYZAT

A www.mikonyhank.hu webáruház üzemeltetője a Mikonyhánk Kft. (székhelye: 2213 Monorierdő, Tölgyfa utca 80. ; cégjegyzékszáma: 13-09-148360; e-mail elérhetőség: rendeles@mikonyhank.hu, telefonszám: (+36) 70 371 74 04) a webáruházban lehetővé teszi vásárlóinak a megvásárolt termék(ek) értékelését, amelyeket az értékelés megtörténtét követően elhelyez a webáruház kapcsolódó oldalain. Az értékelések moderálás után kerülnek ki az oldalra.

1. A vásárlás értékelésre felhívó e-mail-ben található linkre kattintva a vásárló a termék oldalára jut, ahol az egyes megvásárolt termékeket lehet 1-5 csillaggal számszerűleg értékelni, illetve az egyes termékekhez szöveges véleményt írni, majd a kész értékelést elküldeni.

2. A beküldött értékelések tartalmát az adminisztrátorok szemlélik és esetenként moderálják, illetve inaktiválják. A vélemények moderálását  munkanapokon, munkaidőben (10:00-16:00 között) végzik. Munkaidőn kívül, vagy munkaszüneti napon írt vélemények moderálását a következő munkanapon kezdik meg.

Az adminisztrátorok a szöveges értékelésnél a feltöltött tartalmat vizsgálva az alábbi esetekben moderálják, vagy inaktiválják az értékelést:

o   a tartalom jogszabályba ütközik, vagy jogellenes tevékenységet hirdet;

o   bűncselekményt vagy szabálysértést valósít meg;

o   jóerkölcsbe ütközik vagy sérti a vonatkozó etikai normákat (trágár, obszcén, rasszista, egyes társadalmi csoportokat szexuális, vagy vallási hovatartozásukban sért);

o   jogellenes, vagy jogellenes magatartással kapcsolatos, vagy jó erkölcsbe ütköző cselekményre hív fel vagy arra buzdít;

o   mások jogát vagy jogos érdekét sérti, így különösen, ha védjegyoltalomba ütközik, ha szellemi alkotáshoz fűződő jogok illetve egyéb szerzői és szomszédos, illetve személyhez fűződő jogok sérelmét okozza vagy okozhatja;

o   megtévesztő információt tartalmaz;

o   beazonosíthatóan nem az adott termékre irányul;

o   termékvéleményként a termékkel kapcsolatos kérdést/reklamációt tartalmaz – az ilyen jellegű megkereséseket ügyfélszolgálatunk fogadja;

o   harmadik fél irányában gazdasági, politikai reklámot tartalmaz;

o   harmadik fél weboldalára mutató linket tartalmaz;

o   a Társaság gazdasági érdekeivel súlyosan ellentétes;

o   a Társaság azt az általa képviselt etikai, erkölcsi alapelvekkel ellentétesnek tartja;

o   vagy a fentiek gyanúja felmerülhet.

 

3. A beküldött értékelések minden esetben az értékelt termék alatt megtalálhatók, ahol alapesetben látszik az értékelések száma és az értékelések számtani átlaga számokkal és csillag piktogramokkal megjelenítve.

További információkhoz lejjebb görgetve jut a felhasználó, ahol időrendi sorrendben tudja áttekinteni az összes értékelést, az egyes értékelések pontszámát,  az értékelő keresztnevét, vásárlói státuszát, a szöveges értékelésben leírtakat és az értékelés dátumát.

4. A megjelenített értékelések módosítására/törlésére a Mikonyhánk.hu nem biztosít lehetőséget.
A Mikonyhánk Kft. fenntartja a jogot, hogy az értékelési szabályzatba ütköző értékeléseket akár utólagosan is eltávolítsa a www.mikonyhank.hu oldalról.
Jelen szabályzatot a Mikonyhánk Kft. jogosult bármikor, külön értesítés nélkül megváltoztatni, visszavonni.