Faszenes grillsütő és a grill eszközök: Így grillezz a kertben!

faszenes grillsütőfaszenes grillsütőn készülnek a kerti party finomságai! Grillezz a kertben, kínáld meg a vendégeket ínycsiklandó falatokkal!

Egy kertben felállítható, mobil faszenes grillsütő az ízekben gazdag kerti party lelke! A kényelmes kerti bútorokon el lehet beszélgetni, a zöld és virágzó kertben ücsörögve, amíg elkészülnek az illatos, ízes, fűszeres fogások. A grillezésben az a jó, hogy mindenki megtalálja a maga kedvenceit  a menüben.

faszenes grillsütő önmagában persze még kevés ahhoz, hogy terülj terülj asztalkámat varázsolhass vele a vendégeknek. Szerezz be minden eszközt és kiegészítőt, akár egy helyről, vásárold meg a hozzávalókat, küld ki a meghívókat és már indulhat is a sütögetés! A faszenes grillsütő, faszénnel és brikettel is működik, kettő, önálló tűztérrel, felső és alsó résszel rendelkezik. A faszénbegyújtó hordóval bármilyen grilleszközhöz előre és biztonságosan meg lehet gyújtani a papírt, azt pedig a faszénhez adni.

faszenes grillsütő természetesen nem az egyedüli eszköze a grillezésnek. Ha nem szeretnél egy ilyen nagy méretű grillt tárolni otthon, akkor válaszd az egyszerű, de szintén hatékony grillrácsot! Ez az eszköz ideális a szabadtéri sütéshez, tűz fölé helyezve már kész is a grill! A húsokat, zöldségeket, sajtokat már csak szépen el kell rendezni rajta és ügyelni arra, nehogy valami odaégjen! A rács mérete a nagyobb létszámú vendégséghez jól kihasználható, mert egyszerre sok grillezni való elfér rajta.

faszenes grillsütő és a grillrács mellett a hússütő tárcsa is népszerű eszköze a szabadtéri sütögetésnek. A hússütő tárcsát szintén a lángok fölé kell helyezni, a rácshoz hasonlóan. A tárcsán egyszerre rengeteg grill étel elfér, aminek rövid lábai könnyen hozzáférhetővé teszik a grilleszközt. A lábak lecsavarhatóak, így szezonon kívül jól tárolható a vaslap.

A faszenes grillsütő és a grill eszközök, a csipeszek és saslikpálcák, az egyéb termékek a webáruházunkban elérhetőek. Rendeld meg mindent, ami hiányzik a tervezett kerti partyhoz és indulhat a sütögetés!