Termékek Menü

Paradicsom passzírozó és egyebek: paradicsom befőzés házilag!

paradicsom passzírozóparadicsom passzírozóval ínycsiklandó, házi finomságok készülnek a konyhában! A paradicsomszezon gyümölcseit tedd el későbbre!

paradicsom passzírozó nélkül nem készülhet el egy sűrű paradicsomszósz, pirosló paradicsomlé sem, de a paradicsomból lekvár vagy chutney is lehet, nem beszélve a házi ketchupról! A házi paradicsom eltevéshez érdemes nagyobb mennyiségben vásárolni a paradicsomot, várni pár napot, hogy könnyebben lehessen feldolgozni a paradicsomokat. Természetesen csakis befőzőparadicsommal dolgozzunk, abból is kerek, lédús darabokat válogassuk össze. A paradicsom passzírozóval dolgozzuk el paradicsomot nyersen vagy forrón. A paradicsom passzírozó vásárláshoz több fajta eszközből is választhatunk. A webshopban kapható a Gulliver paradicsom passzírozó, aminek rozsdamentes fém tölcsére több kiló paradicsomot képes elnyelni, miközben a héjakat külön választja. A fa paradicsom passzírozó teknő és a fém paradicsom passzírozó teknő ugyanazon az elven működik, itt nem tekerni kell, hanem szitán átnyomkodni a paradicsomot egy görgővel. A tekerős paradicsom passzírozó a Gulliver modell egyszerűbb változata, a héjat nem választja szét, csak passzíroz.

paradicsom passzírozó használata után jöhet maga a befőzés. Ehhez szükség van nagy fazekakra és lábasokra, amikben majd rotyog a piros paradicsom püré vagy lé, a keveréshez pedig lapos fakanalat vagy kerek fakanalat is tudunk használni. Megannyi hagyományos recept, egzotikus íz vagy kedvelt változat készülhet természetes hozzávalókból. Pakold tele a kamra polcait frissen készült paradicsomos finomságokkal!

paradicsom passzírozók még hiányoznak a konyhafiókból? A befőzéshez szükséges felszerelés még hiányos? Ne várd meg, amíg kifut az időből, hanem szerezd be a szükséges eszközöket a befőzéshez! Gyümölcs vagy zöldség, minden recepthez megtalálod a legjobb minőségű eszközöket a konyhai termékeket kínáló webshopunkban! A megbízható minőség és a kedvező árak egyaránt garantáltak nálunk! Informálódj a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, ha szeretnél többet tudni egy termékről vagy kérdésed van a szolgáltatásainkról!