Rólunk

Kedves Látogató!
Üdvözöllek webáruházunkban!  Koczó Gábor vagyok, a Mikonyhánk Kft. tulajdonosa. Mondhatni, engem már a gólya is a konyhai eszközök közé pottyantott, családom ugyanis évtizedek óta foglalkozik az oldalunkon látható termékek nagykereskedelmével.

Az internetes vásárlás népszerűvé vált, viszonteladóinkon kívül egyre több magánszemély keresett meg vásárlási szándékával, ezért 2012-ben létrehoztam az oldalt, így mindenki számára elérhetővé téve termékeinket.

Bár üzletünk csak az online térben létezik, számomra rendkívül fontos, hogy a hagyományos vásárlói élmény is megmaradjon. Hozzánk bátran fordulhatsz bármilyen, témába vágó kérdéssel, szívesen csevegünk bevált receptekről, tuti tippekről, és természetesen szakmai tanácsokat is adunk. Pont, mintha besétálnál a kedvenc kisboltodba. Ebben a kisboltban kevesen dolgoznak, mindenki nélkülözhetetlen tagja a csapatnak, ez nem egy multi, ahol nincsenek arcok. Együtt sírunk, nevetünk, és hegyeket mozgatunk meg például karácsonykor, hogy minden fa alá időben megérkezzen az ajándék.

Munkánkat szenvedéllyel és becsülettel végezzük, biztosíthatlak, hogy csomagod nem csak egy a sok közül. Minden rendelést úgy készítünk össze, mintha saját magunknak csinálnánk.

10 év alatt, több százezer csomagot készítettünk össze, rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk, elsősorban vásárlóink visszajelzéseire alapozva próbálunk folyamatosan fejlődni és megújulni.

Köszönöm figyelmed, most pedig dőlj hátra, merülj el a konyhai eszközök világában, itt megtalálsz mindent, ami a sütéshez-főzéshez szükséges! És ne feledd: bármilyen kérdésed esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Remélem, hamarosan vásárlóink között köszönthetünk!

Minden jót kívánva!

Koczó Gábor

Ügyvezető