Termékek Menü

Sütőtálak, tepsik és társaik: süssünk valami finomat!

sütőtálaksütőtálak minden konyha alapvető felszereléséhez hozzá tartoznak. Nem árt beszerezni többfélét is belőlük, hiszen a nagy választéknak köszönhetően többféle ételhez is elérhető a megfelelő sütőtál. Az egyes receptek és ételfajták tökéletes elkészítéséhez hozzájuk illő sütőtálban kell megsütni a főételt vagy éppen a desszertet.

sütőtálakból nagy választékot talál a webáruházunkban, termékeinket kiváló minőségben és megfizethető áron tudja megrendelni online. Az egytálételek számára ajánljuk az üveg sütőtálakat vagy más néven a jénaikat. Az üveg sütőtálak már évtizedek óta szolgálják a hobbi szakácsokat és háziasszonyokat, hiszen nagyszerű tulajdonságaiknak köszönhetően nincsen félresikerült étel. Az üveg hőálló anyag, ami nem csak sütőben teljesít megbízhatóan, hanem mikrohullámú sütőben is használható, sőt, a tűzhelyre is fel lehet tenni. Egy jénaiban egyenletesen puhulnak meg a hozzávalók, hőtartó tulajdonságának köszönhetően pedig lassan hűl ki a tál. Végül pedig az átlátszó anyagban utánozhatatlanul fest egy rakottas vagy egy rétegezett desszert.

A római tál szintén hagyományos konyhai eszköz, ami cserépből készül. Fontos tudni, hogy használat előtt be kell áztatni, mert az edényből elpárolgó víz sütés közben finom omlósra párolja a húst, zöldségeket. Főételek  és desszertek készítéséhez is használható. 

A gránit bevonatos sütőforma a desszertek készítésének idejét lerövidíti, megkíméli a szakácsokat a fáradtságos tisztítástól. A gránit bevonat ugyanis tapadásmentes használatot és könnyű karbantartást tesz lehetővé. A tészta nem ragad bele a formába, nincsen elrontott desszert, házi kenyér többé.

A tepsik a húsok, zöldségek, piték számára ideális forma, amiben nagyszerűen lehet népes vendégsereg számára finomságokat sütni. Ne feledkezzünk meg mindenki kedvencéről, a pizzáról se, pizzasütő tálcában ez az olasz finomság tökéletes formára sül. Végül a házi pecsenyék elkészítéséhez is ajánlott speciális edényt, például kacsasütőt használni. Webshopunkban zománcozott, fedeles sütőtál kapható.

sütőtálak választékában Ön is megtalálja, ami még hiányzik az otthonából, de akár ajándékot is vásárolhat szeretteinek!