Termékek Menü

Teáscsésze és társai a felkészült vendégvásárhoz!

teáscsészeTélen melegre és meghitt hangulatra vágyunk, amit leginkább a saját otthonunkban találunk meg. Senki nem szeret ilyenkor hosszabb utakra vállalkozni vagy szabadtéri programokra menni. A fűtött szoba vagy a barátságos konyha pont elegendő a zord tél ellen.

Ilyenkor van itt az ideje a forró italoknak, amiket vendégváráskor is szívesen kínálunk a barátoknak és a rokonoknak. Ez lehet egy frissen lefőzött kávé vagy takaros teáscsészében szervírozott frissítő, zamatos tea is. A teáscsésze és a kávés csésze persze még korántsem elegendő egy teázáshoz vagy kávézáshoz. A teafilter és a kávé elkészítéséhez és szervírozásához is szükség van még néhány eszközre és kiegészítőre is, amikkel teljes lesz a kávés és teás készlet.

A webshopunkban mindent megtalál a teáscsészéktől a mézcsurgatóig ahhoz, hogy ne jöjjön zavarba, ha egy vendég betoppan és szívesen megmelegedne egy forró ital mellett. A kávéfőzők és teáskannák, kávékiöntők és teaszűrők nagy választéka áll rendelkezésére a termékeink között. Ebből a kínálatból ki tudja választani, hogy stílusban vagy méretben milyen eszközökkel tudja legjobban kivitelezni a vendéglátást. Ha a vendégek éppen nem keresik fel, a család is szívesen fogyasztja a kedvenceit forró változatban.

teáscsészéből és bögréből is mindenkinek megvan a maga saját darabja, színes vagy klasszikus, kisebb vagy nagyobb. A frissen elkészült teát és kávét sokan ízesítve szeretik. Egy hiánytalan készletből ezért nemhiányozhat a teáscsésze mellett a tejhabosító, a cukortartó vagy a mézcsorgató sem, de jól jön a citromfacsaró is.

teáscsésze mellett egy vagy több termosz is sorakozzon a polcon, mert nincs is annál jobb, amikor magunkkal vihetjük a meleg italt, amit otthon készítettünk el. A teázás és kávézás kellékeinek minőségi és dekoratív darabjait kényelmesen meg tudja rendelni a webáruházunkból.

Zománcozott vagy mesefigurás teáscsészék, műanyag citromfacsarók vagy komplett készletek is elérhetőek. Csak döntse el melyik tetszik, melyik illik a konyhájába! Az ősz és a tél nem múlhat el melengető forró ital nélkül, hiszen egy csendes olvasáshoz vagy jó ízű beszélgetésekhez is illik!