Hírek

Így válhatsz a szabadtéri sütés-főzés mesterévé
Ahogy a tavasz végre kellemesen melegre fordul, mindannyiunkban felébred a vágy, hogy kiköltözzünk a konyhából a kertbe. A szabadtéri sütés-főzés nem csupán az ételkészítésről szól, hanem egy szuper élmény, ami összehozza a családot, barátokat, és felejthetetlen pillanatokat teremt.
Te mennyire ismered a szabadtéri gasztronómia legkedveltebb formáit? Összegyűjtöttük a hagyományos és újszerű megoldásokat, hogy inspirációt meríthess a közelgő szezonra.

Ünnepek lelke: kalács a magyar konyhában

Kolbászvariációk és más finomságok a húsvéti asztalra
Bár egy-egy ünnepi fogás elkészítése igazi öröm, nincs mindig időnk és kedvünk a konyhában rostokolni. A kézműves csemegék között szerencsére bőven akadnak olyan finomságok, amiket bátran kínálhatunk húsvétkor is. Lássuk, mi minden színesítheti az idei lakomát!

5+1 konyhai eszköz, amire talán nem gondoltál, de imádni fogod
Jártál már úgy, hogy megkóstoltál valamit egy ismerősnél, és azon tűnődtél, vajon mitől olyan tökéletes? A titok gyakran nem az egyedülálló receptben, hanem a jól megválasztott konyhai eszközben rejlik. Nézzünk is meg mindjárt párat, amelyek neked is a kedvenceid lesznek!

Pörköltkalauz: hagyományos ízek és modern csavarok

Forró italok hideg téli estékre

Kacsasütő tippek és trükkök: Tökéletes ropogós kacsa titka

Fenntarthatóság a konyhában

Így válhatsz a mártogatósok mesterévé
Ki ne szeretné a mártogatósokat? Az egyszerűen elkészíthető, mégis különleges fogások korát éljük, a spanyol tapas meghódította a világot, a mártogatósok pedig remekül passzolnak ebbe a koncepcióba. A különféle falatkák és a melléjük kínált kencék tökéletesek egy baráti összejövetelre, meccsnézéshez vagy akár egy gyors snackként az esti filmezéshez.