Termékek Menü

Szállítási idő és költség

Szállítási idő és költség a rendelés leadástól:

Vásárlását követően helyes email cím megadás esetén a véglegesített vásárlás után az alábbi témával ellátott automata üzenetet kap tőlünk.

Megrendelése feldolgozás alatti:
Fontos tudni, hogy a rendeléseinket a beérkezési sorrend alapján dolgozzuk fel,átlagosan 24-36 órát vesznek igénybe munkanapokon a csomagjaink összekészítése és adminisztrálása! Ezt követően első adandó alkalommal átadásra kerül megrendelése az adott futárszolgálatnak!

 -ÁTVÉTELI - SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK:

Vásárlási limit értéke, 1500 Forint 

-Díjmentes szállítást 20.000 Forint feletti vásárlás esetén magánszemélyeknek az alábbi módon tudjuk biztosítani: 

-MPL – Postán maradó csomag (Feldolgozási idő + 1-2munkanapos szállítási idő) 

-MPL – PostaPont (Feldolgozási idő + 1-2munkanapos szállítási idő) 

-MPL – Csomagautomata (Feldolgozási idő + 1munkanapos szállítási idő) 

-MPL - Házhoszállítás (Feldolgozási idő + 1-2 munkanapos szállítási idő) 

-GLS CsomagPont (Feldolgozási idő + 1 munkanapos szállítási idő) 

- Pick Pack Pontra ( Feldolgozási idő + 1-2 munkanapos szállítási idő ) 

( Többletköltséggel járó szállítás esetén a díjmentes szállítási ajánlatunk nem érvényes például :

-Expressz (másnapra) 24 órán belüli csomagszállítás,

raklapos szállítás

terjedelmes,+50kg-os súly , valamint külföldi szállítás esetén a díjmentes kiszállítási jog nem érvényesíthető)

 MPL :Magyar posta futárszolgálat

( 1-2 munkanapos kézbesítés )
Házhoz szállítás esetén: 990 Forint
Postán maradó csomag: 890 Forint
Csomagautomata esetén: 890 Forint
Postapont esetén: 890 Forint

GLS futárszolgálat
( 1 munkanapos kézbesítés ) 
Házhozszállítás esetén: 1290 Forint
CsomagPont esetén: 990 Forint

 PickPack Pont

(2-3 munkanapos kézbesítés a kiválasztott pontra) 1100 Forint

 Külföldre feladott csomagjaink  Minimum 5000 Forintos vásárlás esetén

Külföldre kézbesített csomagjaink szállítási költsége mindig egyedileg az adott doboz(ok)

-PONTOS MÉRETE  -PONTOS SÚLYA -PONTOS SZÁLLÍTÁSI CÍM alapján egyedileg kalkulált, a szállítócégek lehetőségeinek megfelelve legkedvezőbb árat és a csomagjának méreteit fogjuk elküldeni email üzenetben, munkanapokon 24-48 órán belül !Futárcéget saját kezűleg is intézhető!! Ezt jelezze felénk és megadjuk az esetlegesen plusz információkat ami hozzásegítheti az ügyintézéshez! Külföldi vásárlás esetén CSAK előre utalást követően tudjuk csomagját átnyújtani a futárnak!

 Személyes átvétel telephelyünkön! Nincs vásárlási limit
Kizárólag leadott rendelés esetén, mivel a ráktár készleteink nem kereskedelmi helyszín, a termékek nem minden esetben érhető el!
Telefonon : +36703717404 
Email: rendeles@mikonyhank.hu


FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

1.) Utánvét - Házhoz szállítás esetén a futárnak tudja a rendelésének ellenértékét kifizetni készpénzben! 

2.) Kártyával a futárnál 90%-ban kihasználható a futárszolgálat által nyújtott szolgáltatás! Magyar posta és GLS-nél egyaránt) 

3.) Banki előreutalás - során a rendelés teljesítésének ideje az utalás lekönyvelésének idejével nő. Feldolgozás alatti rendelésére, díjbekérő üzenetünket 24-36 órán belül kiküldjük email-ben!

4.) UniCredit Bank online kártyás fizetéssel - Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés az UniCredit Bank biztonságos szerverén keresztül történik, az UniCredit bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben az UniCredit Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló emailben található linken keresztül is befizetheti.

5.) Külföldre kézbesített csomag esetén: megrendeléseket kizárólag előre utalásos fizetéssel tudjuk biztosítani! 
-Személyes átvétel esetén: készpénzzel és előre utalással is kiegyenlíthető vásárlásának ellenértékét 

6.) Személyes átvétel esetén, készpénzzel vagy előreutalással egyenlítheti ki a vásárlásának ellenértékét! (kártyás terminállal nem rendelkezünk)

SZÁLLÍTÓCÉGEK SZOLGÁLTATÁSAI:

MPL – Postán maradó csomag Csomagját az MPL futárszolgálat fogja kiszállítani az Ön által kiválasztott Postára. Szolgáltatások: sms értesítő, email nyomonkövetési lehetőség ,10 munkanapos megőrzés!

MPL – PostaPont Csomagját az MPL futárszolgálat fogja kiszállítani az Ön által kiválasztott PostaPontra. Szolgáltatások: sms értesítő, email nyomonkövetési lehetőség ,10 munkanapos megőrzés!

MPL – Házhozszállítás Csomagját az MPL futárszolgálat fogja kiszállítani Önnek. Szolgáltatások: sms értesítő, email nyomonkövetési lehetőség , sikertelen kézbesítés esetén 10 munkanapos megőrzés a legközelebbi Postán!

MPL – Csomagautomata Csomagját az MPL futárszolgálat fogja kiszállítani az Ön által kiválasztott csomagautomatába. Szolgáltatások: sms értesítő, email nyomonkövetési lehetőség , 10 munkanapos megőrzés, Dobozméret legfeljebb: 50x35x30cm

GLS – Házhozszállítás Csomagját az GLS futárszolgálat fogja kiszállítani Önnek. Szolgáltatások: 3X kézbesítési kísérlet, sms, email nyomonkövetési lehetőség , telefonhívás 3 órával a kiszállítás előtt, cím módosítási lehetőség a futárnál!)

GLS CsomagPont  Csomagját az Ön által kiválasztott csomagponton veheti át! Szolgáltatások: sms értesítő, email nyomonkövetési lehetőség, 10 munkanapos megőrzés! Dobozméret legfeljebb: 50x50x50cm

PICK-PACK Pont Csomagját az Sprinter futárszolgálat fogja kiszállítani az Ön által kiválasztott PickPack Pontra! Szolgáltatások: sms értesítő, email nyomonkövetési lehetőség ,10 munkanapos megőrzési idő! Dobozméret legfeljebb: 50x40x40cm