Fánkadagoló - fánkkészítő
Cikkszám: | 950109 |
Átlagos értékelés: |
![]() |
Várható szállítás akár: | 2021. január 21. |
|
Leírás
Kézi fánknyomó
1.osztályú Cseh termék
Mérete:
18cm x 9.6cm
Tartály: 9.6cm x 13cm x 5.1cm
Recept:
-250gramm liszt
-20gramm vaj
-15centiliter langyos tej
-80gramm kristálycukor
-1tojás
-1vaniliacukor
-1kiskanál citromlé
-1sütőpor, csipetnyi só és sütőolaj :)
Kézi mixerrel összedolgozzuk a tésztát majd 15 percig pihentetjük.
A tartályba kanállal tésztát töltünk, max. 3 cm-re a felső peremtől.
Az olajat felmelegítjük egy serpenyőben (teflon, kerámia bevonatú stb.)
A tartályt a serpenyő fölé tartjuk és ujjunkkal lenyomjuk a nyomógombot.
Amikor a megfelelő nagyságú tésztagyűrű átfolyt az alsó nyíláson
a nyomógomb elengedésével a körfánk a forró olajba esik.
Kisebb körök készítésénél az alsó részen lecsavarjuk a piros vágótölcsért, majd felpattintjuk a sárga szűkítőgyűrűt és felcsavarozzuk a sárga vágótölcsért.
Műanyag tartályos fánkszaggató, fánkadagoló.
Használata egyszer. Töltse meg a fánk tésztával a tartályt. Melegítse fel az olajat egy serpenyőben, majd a fánkadagolót helyezze a serpenyő fölé. Ujjával nyomja le a középen található nyomógombot és engedje a forró olajba a megfelelő nagyságú tészta adagot. A nyomógomb elengedésével a körfánk a forró olajba esik.
További képek







Vélemények









Ma kipróbáltam mindkettőt, nagyon megvagyok elégedve a termékkel.







A recept is hasznos, ami a dobozán van.
Nagyon meg vagyok elégedve vele.
Ajánlom mindenkinek..



