Termékek Menü

Fánksütés nélkül nincsen Farsang!

fánksütésfánksütésnek nagy hagyománya van hazánkban, alapvetően a farsangi időszakhoz kötődik. A fánknak sokféle arca van, lehet szalagos fánk, rózsa fánk vagy csörögefánk is a fánk tésztából, csak a megfelelő fánksütőre van hozzá szükség. A webáruházunkban mindent megtalál, ami a fánksütéshez kellhet, kedvező árakon és gazdag kínálatban!

A fánksütésnek megvan a maga trükkje, nem is egy, hanem több is. Nagymamáink tudták, hogyan lesz a fánk belül puha, kívül szép fényes, de ők se mentek semmire a recepthez illő konyhai eszközök nélkül. Kell egy jó recept, aminek a segítségével a kellő állagú, puha, hólyagos tésztát össze tudjuk állítani, aztán pedig jöhet a fánkok kisütése. A fánksütésnek is több módja van. Egyes háziasszonyok a fedő nélküli sütésre esküsznek, mások csakis fedővel csinálják, de manapság már sütőben készült fánkokról is hallani.

fánksütés csupán kelt tészta olajban történő kisütése, mégsem lesz egyforma mindenkinek, aki fánk készítéssel próbálkozik. Hogyan lesz például szép szalagos egy fánk? A titok a megfelelően megkelt tésztában és a sütési technikában rejlik. Megvan a recept, összegyűjtötte a praktikákat is? Már csak egy fánksütő készlet hiányzik ahhoz, hogy a konyhát az a jól ismert, csodás illat töltse meg, ami minden családtagot kicsalogat a szobából?

A webáruházunkban a rózsafánk sütő készlet mellett egyéb, a fánksütéshez nélkülözhetetlen kiegészítők és konyhai eszközök is megvásárolhatóak. Minden, általunk forgalmazott konyhai eszköz minőségét garantálni tudjuk és kitűnő ár-érték arányban kínáljuk őket megvételre. A termék kínálatunkban fánk szaggató, habszedőkanál, hálós kiszedő, tészta adagoló is megtalálható. A kiegészítők mellett a különféle kiszúrók, formák is megvásárolhatók, aszerint, hogy milyen típusú és méretű fánkot szeretne készíteni valaki.

A fánksütés nemcsak farsangkor szokás, de ilyenkor elképzelhetetlen az ünnepi időszak frissen porcukrozott, meleg, lekváros fánkok nélkül! Szerezzen be mindent egy helyen ahhoz, hogy idén is kapjon a család fánkot!