Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk

Vas hússütőtárcsa rövid lábbal 40 cm

8.889 Ft (6.999 Ft + ÁFA)

Utánvétel 3000 Ft feletti vásárlási kosárértéktől!
Megbízható magyar bolt!
Gyors kiszállítás, hatalmas raktárkészlet.


Gyakran ismételt kérdések
IDE kattintva.

Menny.:db

Vas hússütőtárcsa rövid lábbal 40 cm

Hússütő tárcsa 

Anyaga: vas
Tartalma: 1 db tárcsa, 3 db láb,
Mérete: átmérője: 39.7 cm; szélessége füllel: 47.2 cm; magassága lábbal: 28 cm,
Súlya: 3.3 kg
Használható: szabad tűzön
Tisztítása: minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, ne áztassa, szárítsa meg, kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében.

Két módon használható: hagyományos 3 lábú tárcsaként és bogrács állványra is akasztható

Lapvastagság:3mm

Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:

Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát,  áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J  

Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral. 
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon J 

Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.

Mit és hogyan?

Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.

- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: HUNGT134753
Várható szállítás akár: 2024. december 12.
Elérhetőség: Raktáron
KISZÁLLÍTÁSI IDŐ
ÉS KÖLTSÉG

Express szállítás 1-2 munkanap

2999 Ft

GLS futárszolgálat 1-3 munkanap

1890 Ft

MPL futárszolgálat 1-3 munkanap

1290 Ft

Pick Pack Pont 2-5 munkanap

1990 Ft

Foxpost cs.automata 1-5 munkanap

990 Ft

Leírás

Vas hússütőtárcsa rövid lábbal 40 cm

Hússütő tárcsa 

Anyaga: vas
Tartalma: 1 db tárcsa, 3 db láb,
Mérete: átmérője: 39.7 cm; szélessége füllel: 47.2 cm; magassága lábbal: 28 cm,
Súlya: 3.3 kg
Használható: szabad tűzön
Tisztítása: minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, ne áztassa, szárítsa meg, kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében.

Két módon használható: hagyományos 3 lábú tárcsaként és bogrács állványra is akasztható

Lapvastagság:3mm

Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:

Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát,  áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J  

Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral. 
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon J 

Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.

Mit és hogyan?

Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.

- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Paraméterek

Méret 30-40 cm
Főzőlapra alkalmas Szabad tűzön
Magyar termék Igen
Serpenyő típusa Grill
Anyag Vas, öntöttvas
Típus Hússütő tárcsa
Alak Kerek
Milyen alkalomra Grillezéshez

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Hasonló termékek

Állítható sütőrács 35-61 cm

3.890 Ft 2.666 Ft
1.224 Ft 31%
Várható szállítás akár:
2024. december 12.
(80)

Grill teflon sütőlap 33x40 cm

1.790 Ft 1.459 Ft
331 Ft 18%
Várható szállítás akár:
2024. december 12.
(19)

60cm-es hússütő tárcsa szett

30.990 Ft
Várható szállítás akár:
2024. december 12.
(22)

Szilikonos sütőlap 40x33 cm

1.690 Ft
Várható szállítás akár:
2024. december 12.
(5)

Hamburgerhús préselő 12 cm

4.690 Ft
Várható szállítás akár:
2024. december 12.
(2)

Öntöttvas húsvasaló-húsprés

6.190 Ft 5.389 Ft
801 Ft 13%
Várható szállítás akár:
2024. december 12.
(5)

Alpina maghőmérő 12 cm

2.290 Ft 1.499 Ft
791 Ft 35%
Várható szállítás akár:
2024. december 12.
(5)

50cm-es hússütő tárcsa szett

26.690 Ft
Várható szállítás akár:
2024. december 12.
(5)
Rendelés átvételi címünk!
Mikonyhánk Kft.
Telephely: 2213 Monorierdő,
Tölgyfa u. 80.
14 napos
pénzvisszafizetés!

Ha nem nyerte volna el
a tetszésed a termék