Leírás
Burgonyafúró
A krumplifúróval a burgonyát könnyen át tudjuk fúrni.
A belseje nem veszik kárba, a csiga alakot ki tudjuk sütni.
A hosszú csőre 90 fokban be kell illeszteni a spirálozó részt,
ujjunkat a lyukban elkezdjük kör alakban tekerni,
így a burgonyát, paradicsomot, uborkát, spirál alakba át tudjuk vágni.
megtisztított, hámozatlan nyers burgonyába tűt szúrunk, és körkörös mozdulatokkal üreget alakítunk ki benne, burgonyaspirált hagyva hulladékként (útmutató a terméken).
A burgonyán lévő lyukat megtöltjük túróval, zöldségkeverékkel, nivával, perecsel, stb., de a csirkemellet a kínaiak szerint javaslom elkészíteni és a nivát lereszelni.A hústöltelékhez mindig sózzuk. Megtöltjük a burgonyát, a kifúrt spirálból három szálat letörünk és belecsavarjuk a burgonyába, hogy a töltelék ne folyjon ki. Forró sütőben körülbelül 50 percig sütjük, amíg a burgonya csodálatos illatú lesz. Amikor grillezed, csomagold be a burgonyát fóliába. És mindezt zsír nélkül, mint a tűzben.
Tűvel az almából is kifúrjuk a magházat a töltött almákhoz, túróval, fahéjjal, mazsolával,
amit ismét a sütőben kisütünk.
A sült héj egyébként a legfinomabb egy krumplinál.
Paraméterek
Vágóeszköz | Hullám-spirálvágó |