Termékek Menü

Szállítási idő

Szállítási idő:

Vásárlásának feldolgozási alatti azaz ,összekészítési,ideje munkanapokon legfeljebb 24-36 óraSzállítás ideje, futárcégeinknek, feladástól számítva:

-GLS házhoz szállítás(1 munkanap)

-GLS Csomagpont: (1 munkanap)

-Magyar posta: 

-MPL házhoz szállítás :(1-2 munkanap)

-MPL csomagautomata :(1-2 munkanap)

-MPL postán maradó :(1-2 munkanap)

-MPL postapont :(1-2 munkanap)

-Pick-pack Pont : (2-3 munkanap)

-Export csomag: (3-7 munkanap)

-Személyes átvétel: (megrendelést követően akár aznap)

-Nagy mennyiségben való vásárlás esetén a szállítási határidők nem minden esetben betarthatóak!

  • A készletek tájékoztató jellegűek! 
    A készletek folyamatos online és áruházi értékesítése miatt a webshopban látható készletek és a tényleges áruházi készletek eltérhetnek egymástól, így előfordulhat, hogy a webshopban már lefoglalt termék nem áll rendelkezésre (például mert az áruházi értékesítés keretében eladásra került a termék utolsó darabja is). Ilyen esetben a termékre vonatkozó megrendelését nem tudjuk rögtön teljesíteni, amelyről rövid időn belül tájékoztatjuk, és a meg nem valósult online vásárlás esetlegesen Ön által már kifizetett ellenértékét visszatérítjük.

Megrendeléseinket a beérkezés sorrendje alapján dolgozzuk fel!  

Figyelem! A rendelés kiszállításának és teljesítésének ideje nem tartalmazza a szabad-és munkaszüneti napokat, illetve az egyéb ünnepnapokat.

Érdemes olyan címet (akár munkahelyit) megadni, ahol napközben tartózkodik, mert munkaidőben (8 és 17 óra között) kézbesítik a csomagokat. Sikertelen kézbesítés esetén  az MPL a következő munkanapon ismételten megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha ez a próbálkozás is sikertelen, akkor az értesítésen szereplő postán veheti át a csomagját 10 munkanapig.

A megjegyzés rovatban tudja feltüntetni a szállítással kapcsolatos közlendőjét, (pl. nem jó a csengő). Ezeket a megjegyzéseket fel szoktuk tűntetni a csomagon, de a speciális kérések teljesítése nem rajtunk múlik.

GLS futárszolgálat a feladástól számítva 24 órán belül,email üzenetben elküldi az Ön számára a csomagjának várható érkezési időpontját, emellett a nyomon követés lehetőségét! A szállítás napján sms-ben értesíti majd Önt, amiben a futár telefonszáma is feltüntetésre kerül,ami azért előnyös, mert így időpont egyeztetés szempontjából fel tudja venni a kapcsolatot az adott féllel!

A küldeménye várhatóan a rendelés feladását követő legfeljebb 2-3. munkanapon belül megfog megérkezni.