Sült Császárszalonnás Sertésmájkrém kb. 500 g

2.590 Ft (2.039 Ft + ÁFA)
Utánvétel 3000 Ft feletti vásárlás esetén! Gyakran ismételt kérdések IDE kattintva. Rendeld meg ezt a terméket az elmúlt két évben Ország Boltja nyertes MiKonyhánk webáruházból. Megbízható magyar bolt minősítés, gyors kiszállítás, hatalmas raktárkészlet.
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: NYJ0210
Várható szállítás akár: 2024. június 19.
Raktárkészlet 1: Raktáron
KISZÁLLÍTÁSI IDŐ
ÉS KÖLTSÉG

Express szállítás 1-2 munkanap

2999Ft

GLS futárszolgálat 1-3 munkanap

1690Ft

MPL futárszolgálat 1-3 munkanap

990Ft

Pick Pack Pont 2-5 munkanap

990Ft

Foxpost cs.automata 1-5 munkanap

990Ft

Leírás

A Sült Császárszalonnás Sertésmájkrém kb. 500 g egy fenséges és különleges ízélményt nyújtó termék. Ez az ínycsiklandó sültcsászáros májkrém tökéletes választás minden májrajongó számára.

A Sült Császárszalonnás Sertésmájkrém egyedülálló ízvilággal rendelkezik. Az ízletes sertésmájat a kiváló minőségű sült császárszalonna teszi még gazdagabbá és ízletesebbé. Ez a tökéletes kombináció tökéletesen kiegyensúlyozott ízeket eredményez, amelyek garantáltan elvarázsolnak. A termékünk nem csak az ízével, hanem a minőségével is kitűnik. Csak a legjobb minőségű hozzávalókból készül, és gondos kezek által készített.

A Sült Császárszalonnás Sertésmájkrém minden alkalommal tökéletes választás. Fogyaszthatod magában, pirítóssal, kenyérrel vagy bármilyen más kedvenc körettel. Vagy használhatod szendvicsek vagy házi tészták készítéséhez is. A lehetőségek száma végtelen, és minden alkalommal garantált a kiváló ízélmény. A Sült Császárszalonnás Sertésmájkrémet kb. 500 g-ot. Élvezd a gazdag és különleges ízeket, amelyek garantáltan lenyűgöznek és kielégítik az igényeidet. 

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1425 kj / 344 kal
Zsír: 29.8 g
amelyből telített zsírsavak: 12 g
Szénhidrát: 7.7 g
amelyből cukor: 3%
Fehérje:
Só:

Összetevők: sertésszalonna 25 %, sertéshús 20 %, sertészsír 15 %, csirkemáj 15 %, lefejtett baromfihús 5 %, baromfi zsír 5 %

A termékeknél, az árak átlag súlyban vannak megadva! Tehát pontos végösszeget, csak a megrendelt termékek lemérése után tudunk meg. +10%-ot meghaladó eltérés esetén egyeztetést követően fogjuk megrendelését csak feladni az Ön számára! Külső raktárról beszállítás a számunkra, munkanapokon 24-36 órát vesz igénybe! Kérjük ne utaljon előre, az utólagos kellemetlenségek elkerülése végett. Köszönjük!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!
Rendelés átvételi címünk!
Mikonyhánk Kft.
Telephely: 2213 Monorierdő,
Tölgyfa u. 80.
14 napos
pénzvisszafizetés!

Ha nem nyerte volna el
a tetszésed a termék