Visszáru

Elállási nyilatkozat / Termék visszaküldése magánszemélyek esetében

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy nem megfelelő méretű, anyagú terméket rendelt webáruházból! Termékpalettánk széles skáláján mindenki megtalálhatja ár/érték arányban a számára legmegfelelőbb terméket, természetesen az internetes vásárlás nem olyan, mint a személyes vásárlás, így előfordulhat, hogy a megrendelt termék nem felel meg az elképzelésednek. A minőségre nagy hangsúlyt fektetünk, ezért csak olyan termékeket tartunk a kínálatunkban ami ár kategóriájának megfelelő minőséggel rendelkezik!

 

Amennyiben mégsem szeretnéd megtartani a terméket:

  • Jelezd felénk visszaküldési szándékod, erre a csomagátvételtől számított 14 napod áll rendelkezésre!

  • Elállási szándékod jelzését követően pedig + 14 naptári napod lesz a visszaküldésre!

  • A visszaküldés közvetlen költsége a vásárlót terheli

  • Kérünk, a csomagért nekünk ne kelljen fizetnünk, ne terheld utánvéttel!

  • Ha a termék olyan állapotban érkezik vissza ami értékcsökkenést okoz, ha nem csak kipróbáltad, hanem használtad, sérülten, vagy hiányosan érkezik vissza, az csökkentett értéke téged terhel. Kérjük, nagyon alaposan csomagold be a terméket!

  • A visszautaláshoz szükséges adataidat kérünk, küldd el nekünk az oldalunkon található elállási nyilatkozat minta alapján! (rendelésszám, név, bankszámlaszám, átvétel időpontja, stb) A feladást megelőzően kérlek küldd el számunkra az elállási nyilatkozatot nyomtatott betűvel Töltsd ki és küld el a számunkra, vagy az elállási nyilatkozat minta szerint azokat a fontos adatokat küld el számunkra melyek a visszafizetéshez lesznek szükségesek lesznek (rendelés szám, név, bankszámla szám stb )

  • Visszafizetés banki utalás esetén 1-4 napon belül történik meg általában, míg a postai úton történő visszafizetés 14 napot is igénybe vehet!

 


 

 

A teljes ASZF ide kattintva megtalálható.

 

www.mikonyhank.hu
e-mail: rendeles@mikonyhank.hu
telefonszám: +3670/3717404
Telephelyünk nyitvatartási ideje: H-P 08:30-16:30-ig