Leírás
FONTOS!!!
· SZÁLLÍTÁSI IDŐ?! Beszállítása külső raktárról: Hétfő-Kedd-Szerda (hétvégére nem adunk fel élelmiszert tartalmazó csomagot )
Külső raktárról, általában 12-36 óra! Csak friss árut adunk fel, ha ezt nem tudjuk teljesíteni akkor abban az esetben keresni fogjuk egyeztetés céljából!
KÉRLEK NE FIZESD KI ELŐRE kártyával vagy banki átutalással a rendelésed!
Miért kérjük ezt? Mert a füstölt termékek súlya változhatnak negatív vagy pozitív irányba is, ezzel a végösszeg változhat! Amennyiben mégis kifizetésre kerül a még nem módosított rendelés abban az esetben automatikus módon utánvétre terheljük az értéket ami + 390 Ft-os költséget jelent majd a vásárlás során!
Természetesen a pontos értékek után is tudjunk fizetési linket küldeni a kártyás fizetéshez vagy bankszámlaszámot az utaláshoz, csak jeleznek kell felénk fizetési szándékod!
· KISZÁLLÍTÁS - ANNAK MÓDJA Vákuumfóliázott – 2-3 cm-es hungarocell-el kibélelt kartondobozban + 20 C fok feletti hőmérséklet esetén + vákuum zacskóba helyezett jégakkuval kerül feladásra a csomag, Feláras1 napos kiszállítási idővel rögzítve a kiküldést (kivétel ha automatába kérte, ott nem tudunk egy napos kiküldést beállítani ) A feladást megelőzően pedig keresni fogunk a kiszállítási nappal kapcsolatos egyeztetés miatt.
· Nyáron bizonyos ételek kiszállítása és az automatákba való kiküldés szüneteltetésre kerül a nyári hőmérséklet miatt!
Erdei Füstölt Oldalas kb. 1 kg (8490/kg)
Ha igazi hagyományos ízvilágra vágysz, ne habozz!
Minden füstöltárúnk úgy készül, mint ahogy Nagyszüleink készítették!
Az elengedetlen magyar sertés mellé szükségeltetik a minőségi fa anyag és a hozzáértő szakmai tudás.
Nem fogsz csalódni!
Az íz amit magába zárt, az ételedben kiengedi…
Összetevők: Sertés Oldalas, só
100 g termékben:
Energia 589 kj/142 kcal
Zsír 8 g
Melyből telített zsírsavak: 2,5 g
Szénhidrát 0,1 g
Cukor: 0,0 g
Fehérje 12,1 g
Só 2,1 g
Tárolási javaslat: +20 C fok alatt, lehetőség szerint függesztve.
Származási hely: Magyarország
Nettó súly: 1500-2000 g között
Paraméterek
Magyar termék | Igen |