Termékek Menü

Mi kell egy befőzéshez?

Mi kell egy befőzéshez? A kertekben ilyenkor kiló számra érik a zamatos gyümölcs, a roppanós zöldség. Nincs is jobb egy friss reggeli őszibarack turmixnál, egy lédús délutáni almás piténél vagy egy könnyű, nyáresti salátánál. A kert adta ajándékainál csak azok felhasználási és elkészítési módja a változatosabb. Amikor meguntuk a frissen szedett termést vagy egyszerűen csak már nem tudjuk hová tenni, és már minden barátunknak és ismerősünknek megajándékoztuk vele, akkor jöhet a befőzés. Szinte mindenből készíthető lekvár, dzsem, befőtt, de tehetünk el savanyúságot is. A karmazsinvörös eperdzsem, az aranyló almalekvár vagy a bíbor meggybefőtt elkészítéséhez azonban szükség lesz megfelelő és minőségi konyhai eszközökre is. 

Befőzés

Konyhai eszközök: Minden, ami befőzés

A nyár a napfény, a simogató szellő és a bőségesen termő növények ideje.

A kertekben ilyenkor kiló számra érik a zamatos gyümölcs, a roppanós zöldség. Nincs is jobb egy friss reggeli őszibarack turmixnál, egy lédús délutáni almás piténél vagy egy könnyű, nyáresti salátánál. A kert adta ajándékainál csak azok felhasználási és elkészítési módja a változatosabb. Amikor meguntuk a frissen szedett termést vagy egyszerűen csak már nem tudjuk hová tenni, és már minden barátunknak és ismerősünknek megajándékoztuk vele, akkor jöhet a befőzés. Szinte mindenből készíthető lekvár, dzsem, befőtt, de tehetünk el savanyúságot is. A karmazsinvörös eperdzsem, az aranyló almalekvár vagy a bíbor meggybefőtt elkészítéséhez azonban szükség lesz megfelelő és minőségi konyhai eszközökre is.

Mi kell egy befőzéshez?

Elsősorban ott vannak a befőző tölcsérek, a fakanalak, szűrők, aztán a magozók,hámozók,káposztagyaluk,reszelők,csumázók lábasok, passzírozók, gyümölcsdarálók, na és természetesen a gyümölcsmosók és a nagyméretű üstök sem hiányozhatnak.
Rendeljen Ön iskonyhai webáruházunkból minőségi eszközöket a befőzéshez is!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír