Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

2018. 05. 15. 22:31:38

Bográcsozzunk egy jót? Irány a kert!  Újra itt a nyár, a rendszeres szabadtéri programok, melyek elengedhetetlen része a bográcsozás. Természetesen ezekhez az összejövetelekhez nem árt kellően felkészülni szabadtéren is használható eszközökből, melyek segítenek nekünk a főzésben. Bogrács,fakanál,fedő,halfőző,passzírozó minden ami egy jó főzéshez szükséges lehet!.

2018. 05. 15. 21:39:38

Készülj fel a legnagyobb kerti partikra, most akciós konyhai és grill termékeinkkel! 

Számtalan bogrács,grill, vagy konyhai egyéb konyhai eszközünk most díjmentes szállítással vár rád!
 

2017. 06. 27. 22:44:25

Az egyik legősibb konyhai eszközalapanyag a fa. Az évszázadok során folyamatosan finomodott a fa konyhai eszközök elkészítése, ezért napjainkban is ugyanolyan jó szolgálatot tesz a konyhában, mint a fém, a műanyag, az alumínium, a kerámia vagy a porcelán. A fa konyhai eszközök mindemellett rendkívül esztétikusak is, azonban ahhoz, hogy hosszú éveken át megőrizzék jó állapotukat, ápolásukról sem szabad megfeledkezni!

2017. 05. 08. 20:38:40

A jól felszerelt konyha nálunk kezdődik!

Akár hobby szakács valaki, akár komoly előtanulmányokkal rendelkezik e téren, az ételkészítést nem lehet csak úgy félvállról venni. Amennyiben Ön is egyetért ezzel a nézettel, akkor a lehető legjobb helyen jár, ugyanis konyha webáruházunkban kizárólag olyan termékeket talál, melyek egytől-egyig eleget tesznek ennek a követelménynek.