Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2020. 10. 22. 11:45:00
sütőtálak minden konyha alapvető felszereléséhez hozzá tartoznak. Nem árt beszerezni többfélét is belőlük, hiszen a nagy választéknak köszönhetően többféle ételhez is elérhető a megfelelő sütőtál. Az egyes receptek és ételfajták tökéletes elkészítéséhez hozzájuk illő sütőtálban kell megsütni a főételt vagy éppen a desszertet.
2020. 08. 12. 12:00:00
grillezés hihetetlenül népszerű szabadidős tevékenység és csak egyre többen hódolnak be ennek az izgalmas ízekkel teli programnak. Ma már egy szerényebb méretű és teljesítményű grillező készlettel is fejedelmi grill vacsorát és terül-terülj asztalkámat lehet varázsolni a család vagy a vendégek elé.
2020. 04. 21. 13:00:00
Ugyan még csak tavasz van, de az időjárás már gyakran a nyarat idézi. Egyre több a szikrázó napsütéssel kísért, nyárias melegben fürdő hétvége is, amikor kikívánkozunk a szabadba. Nem kell ahhoz messzire menni, hogy szabadtéri programot szervezzünk. A kertben, teraszon, de még az erkélyen is nagyszerűen érezhetjük magunkat és csaphatunk egy igazi, szabadtéri sütéssel, szabadtéri főzéssel fűszerezett programot.
2020. 02. 03. 09:04:34
Hamarosan itt a farsangi szezon, amikor sokan hivatalosak valamilyen eseményre az ünnep alkalmából. Nem csupán gyerekek, hanem felnőttek is szívesen vesznek részt farsangi mulatságon, hiszen a hosszú, nyomasztó téli napok után igazán üdítő ilyen eseményen szórakozni. Ilyenkor sok vendég szeretne kedveskedni valamilyen tradicionális farsangi finomsággal, például fánkkal, vagy olyan süteménnyel, ami tartós, és sokáig eláll. 
2020. 02. 03. 08:57:48
Farsangi időszakban rengeteg bolt kínálatában érhető el fánk, nem véletlenül, hiszen a finomság egyik jellegzetessége az ünnepnek. Magyarországon a fánk, mint farsangi édesség, a 19. században jelent meg, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Felnőttek és gyerekek egyaránt rajonganak az édes kelt tésztáért, amihez, az élvezetek fokozásához gyakran kínálnak baracklekvárt.
2019. 12. 16. 11:00:00
Régen minden konyhában nélkülözhetetlen eszköz volt a kukta, vagyis a gyorsfőző edény. Volt egy időszak, amikor sokkal kevesebben használták, azonban napjainkban újra kezdi virágkorát élni. Az eszköznek nagyon sok előnye van, de fontos az is, hogy odafigyeléssel, az előírások szerint használjuk, különben könnyen okozhat bajt is. Nézzük, mi mindent érdemes tudni a kukta, vagyis a gyorsfőző edény előnyeiről és használatáról!
2019. 11. 19. 14:18:59

Nagyszabású partyt szervez, de kicsúszott a keretből, és már nem szeretne túl sokat költeni a kellékekre? Új konyhát rendez be, és még nem teljes a konyhai kiegészítők listája, de már így is többet költött, mint kellett volna? Egyszerűen csak szeret az akciós termékek között böngészni és jóval olcsóbban beszerezni a praktikus háztartási eszközeit és konyhai kiegészítőit, mint az eredeti ár?

2019. 11. 19. 13:49:36
A desszertek egyik népszerű fajtája az aprósütemény, amire szinte soha nem lehet nemet mondani. Egy finom, omlós, szépen díszített, falatnyi finomság azoknak is ellenállhatatlan csábítás, akik vigyáznak az alakjukra, óvják az egészségüket. A vasárnapi ebédhez, ünnepi alkalmakra a szépen megterített asztalra, vendégváráshoz is dukál egy nagy tál, gondosan elkészített aprósütemény.
2019. 11. 19. 13:44:56

A téli évszak kiemelkedő időszaka a karácsonyi ünnep. Éppen ezért sokaknak a kedvence a december hónap, amikor néhány napra megédesedik az élet, és az otthont süteményillat, izgatott készülődés, kellemes titkolózás tölti meg.

2019. 10. 11. 00:00:00
Az ünnepek életünk részei, egész évben, minden évszakban vannak olyan jeles dátumok, amik piros betűs ünnepnek számítanak, és amiknek a megünneplésére időt szakítunk. Család, barátok, ismerősök, kollégák körében is ünneplünk, ha mást nem, egy jó kívánság erejéig jelezzük, hogy gondoltunk a másikra.