Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2020. 07. 08. 22:09:38

Hússütő tárcsákkal a szabadtéri sütésbe új színt vihet!

A szikrázó napsütés, a kellemes meleg, a zöldellő kert tökéletes hátteret alkot a sütés-főzéshez a szabadban. Nem kell a konyhában izzadni és a falak között maradni, amikor igazi szabadtéri programot is lehet szervezni a sütés-főzés köré.

A nyílt tűzön való sütés egyik kevésbé ismert, de ugyanolyan sokoldalú eszköze a hússütő tárcsa. Talán kevesen tudják, hogy a hússütő tárcsa eredetileg nem konyhai eszköz, hanem a mezőgazdaságban használták. Ez egy boronatárcsa, amit az aratás és a betakarítás után alkalmaztak a földeken.

Az eszköz alakja és alapanyaga azonban arra is tökéletesen alkalmas, hogy ínycsiklandó finomságok készüljenek benne. A hússütő tárcsa segítségével olyan, eredetileg bográcsban készülő klasszikus ételek is készülhetnek, mint amilyen a slambuc, a lecsó vagy éppen a túrós tészta. A nyílt lángon és a faszénen való sütés egyaránt lehetséges egy ilyen eszköz segítségével. Ennek köszönhetően a hússütő tárcsa nem hiányozhat a szabadtéri sütögetések, kerti partik és grillezések felszereléséből sem. A hússütő tárcsa hozzá való lábakkal, állvánnyal is felszerelhető, ami egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a használatát. Az aktuális fogás és a tűzrakó hely jellegéből adódóan számos lehetőség áll a hússütő tárcsa használóinak rendelkezésére.

hússütő tárcsa megvásárolható a webáruházunkból, méghozzá nagyon széles választékban. Talál nálunk többféle alapanyagból készült hússütő tárcsát, méretben, kiegészítőkben is változatos típusokat is. Válogasson kedvére és rendelje meg az első vagy sokadik hússütő tárcsáját! A húsok, zöldségek, sajtok és egyéb finomságok elkészítése látványos és nagyon sikeres ezzel az eszközzel. Családi estékre, de vendégség szervezésekor is nagyon hasznos.

Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen részletes felvilágosítást a hússütő tárcsákról a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! Készüljön a nyárra és használja ki a szabadtéri sütésben rejlő lehetőségeket! Készítsen tűzön, parázson készült, hamisítatlan hússütő tárcsán készült ételeket
2019. 09. 20. 13:18:48

Tény, hogy manapság óriási a kínálat a cukrász eszközök terén is, így minden szakember ki tudja választani azokat az eszközöket, kiegészítőket, amikre munkájához szüksége lesz. Vannak olyan cukrász eszközök, amik a nélkülözhetetlen kategóriát erősítik, szinte minden egyes sütemény elkészítéséhez szükség van rájuk. Ha Ön kezdő cukrász, és szeretné tudni, hogy mely cukrász eszközöket vásárolja meg tőlünk, itt a lehetőség, hogy tájékozódjon ezzel kapcsolatban!

2019. 07. 29. 00:12:23
A kertekben ilyenkor kiló számra érik a zamatos gyümölcs, a roppanós zöldség. Nincs is jobb egy friss reggeli őszibarack turmixnál, egy lédús délutáni almás piténél vagy egy könnyű, nyáresti salátánál. A kert adta ajándékainál csak azok felhasználási és elkészítési módja a változatosabb. Amikor meguntuk a frissen szedett termést vagy egyszerűen csak már nem tudjuk hová tenni, és már minden barátunknak és ismerősünknek megajándékoztuk vele, akkor jöhet a befőzés. Szinte mindenből készíthető lekvár, dzsem, befőtt, de tehetünk el savanyúságot is. A karmazsinvörös eperdzsem, az aranyló almalekvár vagy a bíbor meggybefőtt elkészítéséhez azonban szükség lesz megfelelő és minőségi konyhai eszközökre is. 
2018. 05. 15. 22:31:38

Bográcsozzunk egy jót? Irány a kert!  Újra itt a nyár, a rendszeres szabadtéri programok, melyek elengedhetetlen része a bográcsozás. Természetesen ezekhez az összejövetelekhez nem árt kellően felkészülni szabadtéren is használható eszközökből, melyek segítenek nekünk a főzésben. Bogrács,fakanál,fedő,halfőző,passzírozó minden ami egy jó főzéshez szükséges lehet!.

2017. 10. 29. 22:34:28

Biztos, hogy minden konyhai kelléke megvan a Karácsonyi menü elkészítéséhez? 

Olyankor jön rá az ember, hogy a konyhai eszközök közül mennyi minden hiányzik otthonából, mely a napi rutin főzéseknél nem feltétlenül tűnik fel, és természetesen nem csak a családi lakomára kell gondolni ezekben az esetekben, hanem a vendégek látogatására is, hogy mivel kínáljuk meg őket. 

2017. 06. 27. 22:57:34

Vágjon bele a paradicsomfőzésbe!

A befektetett munka megtérül, nincs is jobb egy házilag elkészített paradicsom készítménynél! A befőzés elengedhetetlen konyhai kiegészítő eszköze a paradicsom passzírozó.

A paradicsom passzírozás két módon történhet. Préselje ki nyersen a levet a feldarabolt paradicsomból és utána főzze meg, vagy a felvágott paradicsomot kezdje el melegíteni és forrón passzírozza át, majd főzze a levét.

2017. 06. 27. 22:44:25

Az egyik legősibb konyhai eszközalapanyag a fa. Az évszázadok során folyamatosan finomodott a fa konyhai eszközök elkészítése, ezért napjainkban is ugyanolyan jó szolgálatot tesz a konyhában, mint a fém, a műanyag, az alumínium, a kerámia vagy a porcelán. A fa konyhai eszközök mindemellett rendkívül esztétikusak is, azonban ahhoz, hogy hosszú éveken át megőrizzék jó állapotukat, ápolásukról sem szabad megfeledkezni!

2017. 05. 08. 20:39:17

Főzzünk és süssünk újra a szabadban!
Újra itt a nyár, a rendszeres szabadtéri programok, melyek elengedhetetlen része a bográcsozás, sütögetés. Természetesen ezekhez az összejövetelekhez nem árt kellően felkészülni szabadtéren is használható eszközökből, melyek segítenek nekünk a sütésben és a főzésben. Nálunk megtalálhatóak bográcsok, állványok, grillezők, grillrácsok, saslik pálcák, szalonnasütők, nyársak és még sok ezer olyan termék mellyel ki tudjuk szolgálni az igényeit!

 

2017. 05. 08. 20:38:40

A jól felszerelt konyha nálunk kezdődik!

Akár hobby szakács valaki, akár komoly előtanulmányokkal rendelkezik e téren, az ételkészítést nem lehet csak úgy félvállról venni. Amennyiben Ön is egyetért ezzel a nézettel, akkor a lehető legjobb helyen jár, ugyanis konyha webáruházunkban kizárólag olyan termékeket talál, melyek egytől-egyig eleget tesznek ennek a követelménynek.