Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2021. 01. 12. 09:02:45

fánksütésnek nagy hagyománya van hazánkban, alapvetően a farsangi időszakhoz kötődik. A fánknak sokféle arca van, lehet szalagos fánk, rózsa fánk vagy csörögefánk is a fánk tésztából, csak a megfelelő fánksütőre van hozzá szükség. A webáruházunkban mindent megtalál, ami a fánksütéshez kellhet, kedvező árakon és gazdag kínálatban

2020. 11. 11. 09:13:06
Télen melegre és meghitt hangulatra vágyunk, amit leginkább a saját otthonunkban találunk meg. Senki nem szeret ilyenkor hosszabb utakra vállalkozni vagy szabadtéri programokra menni. A fűtött szoba vagy a barátságos konyha pont elegendő a zord tél ellen.
2020. 10. 22. 11:45:00
sütőtálak minden konyha alapvető felszereléséhez hozzá tartoznak. Nem árt beszerezni többfélét is belőlük, hiszen a nagy választéknak köszönhetően többféle ételhez is elérhető a megfelelő sütőtál. Az egyes receptek és ételfajták tökéletes elkészítéséhez hozzájuk illő sütőtálban kell megsütni a főételt vagy éppen a desszertet.
2020. 10. 22. 11:28:00
Hájas tészta, kelt tészta, omlós tészta, kevert tészta. Csupa nagyszerű alap, amit sokféleképpen lehet variálni, hogy aztán ínycsiklandó finomságok kerüljenek elő a sütőből. A tészták a vasárnapi ebéd elmaradhatatlan részei, az ünnepi asztal körülrajongott fogásai, de gasztroajándék is készülhet belőlük vagy egy hideg téli nap fénypontja is válhat belőlük, ha csak úgy, valami finomságra vágyik a család.
2020. 09. 25. 14:26:00
Nincs is jobb egy finom, házi savanyúságnál! Nagyon sokan készítenek lekvárt, befőttet a nyár ízeiből és rakják el télire a leszüretelt gyümölcsöket. Az édes gyümölcsök mellett a zöldségeket is lehet tartósítani és készíteni belőlük hagyományos vagy egzotikus, tartósított finomságokat.
2020. 09. 25. 11:16:00

Az aranyló nyári napoknak egy időre búcsút mondhatunk, de érkezik helyettük a színpompás ősz és a szikrázó tél. A csípős esték ellen nem árt felszerelkezni jó néhány kanna forró, illatos teával. Egy csésze finom tea átmelegíti a testet és jólesően feltölti a lelket is. Nincs is jobb annál, amikor az édes, bíbor kortyok nyomán jólesően átmelegszik az ember.

2020. 08. 12. 12:00:00
grillezés hihetetlenül népszerű szabadidős tevékenység és csak egyre többen hódolnak be ennek az izgalmas ízekkel teli programnak. Ma már egy szerényebb méretű és teljesítményű grillező készlettel is fejedelmi grill vacsorát és terül-terülj asztalkámat lehet varázsolni a család vagy a vendégek elé.
2020. 08. 12. 11:00:00
A nyárnak még nincsen teljesen vége és van még néhány alkalom arra, hogy szabadtéri programokat szervezzen. A kerti sütés és a bográcsban sütés olyan programok, amik szinte mindenkinek a kedvelt nyári elfoglaltságai közé tartoznak. A megfelelő felszereléssel a szabadtéri étel készítés nemcsak élményekkel teli elfoglaltság, hanem sikeres gasztro program is.
2020. 07. 08. 22:19:10

A kürtöskalács méltán tartozik a legfinomabb magyar desszertek közé. A különleges formájú és jellegzetes ízvilágú kalács féle a vásárok és a nyaralások egyik legnépszerűbb gasztro attrakciója. Miért kellene azon kevés alkalmakra várni az évben, amikor eredeti és hamisítatlan, ízletes kürtöskalácsot lehet kóstolni a kedvenc ízekben, amikor akár házi kürtöskalácsot is ehet? Készítse el a saját konyhájában a kedvenc kürtöskalácsát házilag!

2020. 06. 08. 11:30:00
Bizonyára sokan emlékeznek még a régi, klasszikus kinézetű lábasokra, amelyek külseje piros, a belseje pedig fehér vagy szürke foltos volt. Ezek a zománcozott konyhai edények, amelyeknek még ma is széles rajongótábora van világszerte. Ez nem véletlen, hanem annak köszönhető, hogy a zománcozott konyhai eszközök használatának rengeteg előnye van. Nézzük, mi mindent érdemes róluk tudni!